Tervezés

Mapix

A Mapix Film Kft. 2008-ban alakult film és kreatív ügynökség. Az elmúlt évkben több mint 500 image-, reklám-, PR- és receptvideót készítettek.Kreativitás, innováció és a proaktív szemlélet áll a középpontjában mindannak, amit csinálnak. Ezek a fő irányok jelennek meg az ügynökség új arculatában is, kortárs megfogalmazásban.

BANDME

Egy izgalmas magyar platform van készülőben, amelyről minden zenei tömörülés hallani fog.

LEXPERT

Jogi területen dolgozó személyek és vállalkozásokat segítő ergonómikus rendszer, mely a legkomplexebb jogforrás kutatásokat is hatékonnyá teszi.

NERVIN & PENSFORD

Lorem ipsum dolor sit amet,
consectetur adipiscing elit.
Donec faucibus sodales mi,
sedfinibus lorem dapibus
consequat.

PRAUDIO

A High-End ipar fejlődését közel tíz éve követjük nyomon. A PR Audio minőség iránti elhivatottsága és szofisztikált bátorsága visszaköszön a kidolgozott arculat elemeiben.
Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb kihívása volt a Mol Racing Fuel versenybenzin komplex arculattervezése. Olyan koncepció született, melyben egyesültek a versenypályák, a versenyzéshez köthető szimbólumok és fontos hívószavak vagy termékattribútumok.

EBNER

Egy bor, mindig kifejezi az érzést, az időt és a teret, amiben az alkotó gondoskodása révén végül eljut poharainkba. Mindez összekapcsolódik a fogyasztása során emlékeinkkel és új inspirációkat ad számunkra.

BILK

Komplex rebranding projektként készítettük fel a Magyarország egyik legnagyobb intermodális logisztikai központját kommunikációs elemeik hatékony használatára.

Tervezés

What
The Brand
Studio

What
The Brand
Studio

Tekintsd meg Behance oldalunkat

Tekintsd meg Behance oldalunkat

Új projectet indítanál, vagy
kollaborálnál velünk?

Új projectet indítanál?

@Whatthebrand

Kövess minket az Instagram-on